Dag för dag på Jan Pers

Borlänge och Strömsholm

2010-04-20

Så då var två helger avklarade...

Först var det Borlänge kval... Innan jag åkte kände jag att detta var nog inte riktigt min grej... Men har man gett sig in i leken så får man leken tåla, eller hur... Sagt och gjort, jag fixade i ordning min lilla Spurtan och tänkte att jag kan stryka mig när jag kommer på plats.

Hade anmält mig till femgång, tölt, stilpass och speedpass. Hu je da mig... Men mot alla ods så gick det fantastiskt bra. Lite ringrostig inför femgången var jag och Spurtan så det blev ökad tölt i stället för pass... Trots det fick jag min första sjua!!! Spurtans galopp. Yes!

Sen var det dags för tölten. Tänkte inte så mycket utan bara red. Av en domare fick jag 6, 6, 6. Det tackar jag för.

Sen var det dags för stilpass!!! Hua, hur gör man??? Men så kul! Fick två godkända löp och hade läggningarna funkat lite bättre så hade jag antagligen blivit anmäld till en stor tävling i Sverige mot min vilja...

Kvällen tillbringade hos bästa Malin. Tack vännen för bed and breakfast!

På söndagen hade jag bara ett framträdande kvar. Speedpass!!! Läskigt men så kul! Det gick också över förväntan. Vill mer efter två godkända löp.

I helgen var det Hingstfestivalen. Tyvärr han jag inte se så mycket av alla vackra hingstar då jag hade fullt upp med jobb. Mötte i alla fall en massa positiva människor. Kanske var det lite för många hingstar eller förhoppningsvis så kan man göra lite mer show med flera hästar på banan samtidigt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)