Dag för dag på Jan Pers

Planering för kurser och hingstfestival.

2010-01-29

Ja då var det dags för lite uppdatering i dagboken!

Det roligaste just nu är att det har varit ett otroligt intresse för Gubb-kursen. Efter samtal med Jökull idag bestämnde vi att alla 13 kan vara med. Skulle vara så tråkigt att säga nej när det finns så stort intresse. Verkligen riktigt kul! Hoppas att middagen på kvällen när vi andra får vara med blir trevlig också.

Två Haffi-kurser är bokade. Den första i slutet av februari och den andra i mitten av maj. I princip alla som red höstens kurs ville rida för honom igen så de har förtur. Viktigt dock är att ni bekräftar att ni vill ha platserna då det finns flera superintresserade reserver. Vi kör favorit i repris på kvällen med middag för alla som vill. Nettan är kock.

En ny häst har kommit till gården, Alvur från Knutshyttan. Perfekt för Korall att få en jämnårig att leka med. Och leker de gör de, nästan hela dagarna.

Vill slå ett slag för Hingstfestivalen den 17 april. Den kommer att vara på Strömsholm i år och jag kommer att bli lite engagerad där för Agrias räkning. I år kommer det inte att gå att köpa biljetter på plats utan alla kommer att säljas via TicNet. Skulle tro att det blir åtgång så var ute i tid då det endast kommer säljas 500 biljetter.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)