Dag för dag på Jan Pers

Glad Midsommar i regnet...

2009-06-19

Ja, så vart det midsommar igen. Men vädret... det har inte varit med oss på sista tiden. Kollade just på www.yr.no som faktiskt visade att det kanske skulle kunna bli lite bättre framåt kvällen. Hoppas, för här blir det knytis i kväll med ett 40-tal gäster. Please! ge oss inte mer regn nu.

Annars då? Nya jobbet som ombud flyter verkligen på bra. I dag är första lediga dagen på 19 dagar.... så det ska bli skönt nu med några dagars ledighet faktiskt. Kommer förövrigt att jobba hela sommaren. Semester blir det i september tillsammans med Astrid. Vi ska rida i fem dagar (av 11) och samla in får på Island.

Går i väntans tider i dubbel bemärkelse. Happadis har nu gjort sig helt klar och kan föla när som helst. Försöker att ha ordentlig koll på henne efter allt vad som har hänt med olyckliga fölningar i år. Sen börjar det dra ihop sig för "Myrans" bedömning. Hua..... Nästa vecka blir det säkert många turer till Strösholm. En jättespännande bedömning med över 120 anmälda hästar. Hua igen... får fjärilar i magen bara jag tänker på det. Jossan komer att bo här nästa vecka och sköta allt på gården så att jag kan vara behjälplig på Strömsholm. TACK Jossan!

Och nu vill jag bara säga en sak till...

GLAD MIDSOMMAR på Er alla!