Dag för dag på Jan Pers

Superhö!

2009-01-11

Idag fick jag hem en hel långtradare med hö. Jätteskönt att ha det hemma då jag misstänker att det kommer att bli svårt att få tag i hö ju närmare våren man kommer. Det var också ett jättebra hö med hög proteinhalt. Det blir perfekt för fölen och unghästarna. Så nu ska jag bara bestämma mej för när jag ska ta bort stona från fölen. Endera dagen blir det.

Har också varit i kontakt med Heimir för bokning av kurser. Våren var helt uppbokad men till hösten så är det inte helt omöjligt att han kommer hit. Så ni som är intresserade att rida för honom i höst hör gärna av Er så jag vet.

Annars så blåser det på ordentligt ute. Verkar som om det tar i mer och mer. Alla hingstarna sökte faktiskt skydd i vindskyddet på eftermidagen. Gillar inte blåst, tycker alltid att det känns lite kusligt. Sen tänker jag på skogen, vill ju att den ska stå där den står. Tack och lov har vi väldigt sällan strömavbrott här, alla kablar är nedgrävda sedan några år tillbaks. 

På fredag ska jag på medarbetarträff på Tidningen Ridsport och på lördag bär det av till Ia och Denni, Peter Markne ska hålla lektioner för Denni. Det ska bli kul!