Dag för dag på Jan Pers

Thank good its monday

2009-04-20

Måndagarna har mer och mer blivit en vilodag för mej trots nomalt jobb. Förra veckan inklusive helgen var verkligen helt galen.

I lördags var det Heimir kurs med Toti som red Myran, men i ärlighetens namn så var det nog mest Heimir som red honom. Sedan hem och rida Spurtan, blev lite inspirerad att att titta på Heimir och bestämde mej för att nu var det verkligen dags att ta tag i ett av hennes problem som jag bara har nonchalerat den sista tiden. Det gick bra! Varför väntar man alltid lite för länge innan man tar tag i ett problem? Problemet blir ju bara större och större och svårarare och svårare att lösa. Lipurta och Eistla har vi också satt igång. Erica och Camilla kommer att hjälpa till och det vore väl sjutton om vi inte skulle kunna få dem ridbara till sommaren. Astrid kom ju halvvägs innan hon stack iväg till Lund.  

Hingsfestival i Enköping igår. Hur kul som helst. Fantastiskt att får se alla dessa hingstar på ett och samma ställe. Fick ingen sittplats men det var så intressant så det gjorde mej ingenting att stå upp i fyra timmar. Jökull gjorde en kanonvisning av Feykir, känner mej ganska nöjd att ha två avkommor efter honom här hemma. Maria och Niklas uppfödning "Sigriros" var fantastisk, en stjärna... Omi var också fin, ska bli spännande att se vad har får för bedömning i år. Och Nina K med sin nya hingst Ardur, ja vad ska man säga... Och Prins... Och Oddur...