Dag för dag på Jan Pers

Alla djuren i naturen

2009-03-28

Det är så otroligt mycket djur man ser nu för tiden. Önskar att jag hade haft kameran med mig mera. Häromdagen såg jag kronhjort för första gången. Fantastiskt! Strax innan kyrkan stod de, tre stycken, och de var vekligen majestätiska. De var enormt stora om man jämför med rådjur, mer i storlek med små älgar. Så jäkla häftigt tycker jag att det var. Stod och tittade på dem en lång stund och svår tyst alla mina svordomar som jag kan pga att jag inte hade kameran med mej. 

Syster med sambo som kom hem till förra helgen var tvungen att väja för ett stort vildsvin strax innan Karbenning. De var mäkta imponerade av vilka bestar som finns här på skogarna. 

Igår kväll ställde jag ut soppåsen på trappen för att ta med mig den upp till sopstationen i morse. Men... det enda som fanns kvar när jag tittade ut i morse var ett urdrucket juicepaket. Undrar var min soppåse är....??? Skulle tro att det är räven har spridi den i skogen. Kanske kommer jag att hitta mina gamla sopor i sommar när jag rider runt i skogen.

Har i alla fall försökt att fånga några djur i kameralinsen de senast dagarna. Har bestämt mej för att försöka att ha kameran med mig mycket mera nu....

 Mikel Räv 

 Mikel Räv spanar in mig

 Rådjuren börjar nog få det tufft nu