Dag för dag på Jan Pers

Länge sen sist......

2008-05-06

Oj, oj, oj, det har varit hektiskt ett tag. Har inte hunnit skriva på länge. Men ska försöka mej på en uppdatering.

Astrid är hemma igen och det har varit kul att träffa henne. Hon har varit här och ridit en massa. Isak och Björk har fått lite extraträning. Dessutom så vi tagit emot en träningshäst tillsammans. Men snart åker hon igen och kommer inte tillbaks förens om fem månader, snyft. Fåse om jag kan åka och hälsa på henne lite i höst, det skulle vara kul.

Går i väntans tider nu också. Lipurta som ska föla först går på övertid men hon har knappt satt juver. Eistla, som bara har några sagar kvar har lite större juver och Happadis som ska ha i slutet av maj har störst juver. Hmmm hur blev det så här? Men spännande är det. Hoppas bara att det går bra för alla.....

Var och tävlade i helgen och det gick väl sådär. Låg trea efter uttagningen så det blev A-final. Men då hände något som jag bara har hört andra klaga på. Grinden! Den var placerad precis där jag skulle fatta galopp inför passen. Spurtan som bara drog ut där fattade då kors och sen var det kört. För övrigt så var hon helt OK, till och med lite bättre i vissa moment. Det gick bra för Camilla och Kyndill också, A-final i både tölt och 4-gång. Sakta men säkert så börjar de hitta varandra.

Igår gick Thengill och Vandill ut i hingsthagen. Lottas Gleipnir anslöt och det syntes verkligen att de kände igen varandra. Oj vad de lekte. Töfri och Safir åker hem i morgon och Myrkur ska få gå ned till sin hage och äta upp sig lite innan vi släpper in stona till honom.

Sen ska jag passa på och säga Grattis till Anna D. som har fått en häst.