Dagbok 2011

Haffi-helg

2011-02-21

Så var ännu en Haffi-helg över. Alla var som vanligt glada och nöjda på söndageftermiddagen. Själv var jag inte med denna gång då jag hade anmält mig till Vintertölten hos Sigfus och Jossan. Redan i torsdags insåg jag att helgen skulle bli mycket kall så jag strök mig. Med åren så har jag gett mig lov till att inte rida när det är för kallt. Ångrade inte min strykning när jag vaknade på lördagmorgonen och det var 29 grader kallt. Duktiga alla de som trotsade kylan och tävlade, en fantastisk prestation tycker jag. I alla fall, Haffi började med sina lektioner på eftermiddagen och sådana här dagar är härligt att vi har möjlighet att hyra Avesta Ridklubbs ridhus som är stort och har ett jättebra underlag. På kvällen var det middag som vanlig med Nettan (och Christer) som kockade. En alldeles fantastiskt god köttfärslimpa innehållande oliver, chilli och fetaost. Tänk att husmanskost kan vara så gott. Så var det dags för Haffis teori och den här gången var det de olika gamla avelslinjerna från Island som han gick igenom. Riktigt kul. Alla frågade en massa så tyvärr han inte Haffi mer än en tredjedel av vad han hade tänkt att prata om... Men det blir fler gånger och fortsättning följer...

Själv passade jag också på att lite lektioner. Riktigt kul är det och när frågan kom upp, bokades det snabbt in en heldagskurs här på Jan Pers nästa söndag.

Idag... blev jag riktigt trött på vintern... Har tyckt att det har gått bra ända till nu... Kan kanske bero på att jag inte känner mig riktigt 100. Har lite ont i kroppen och småfryser.

Oj, höll på att glömma att jag körde av vägen i går också. Tack och lov gick det bra!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)