Dagbok 2011

Tåget susar fram...

2011-11-23

... på väg hem från Sundsvall. Har varit på ett riktigt bra ombudsmöte för smådjuren dvs hundarna, katterna och alla andra små husdjur som finns i hemmet. Fick lite tid över efter mötet så jag fick tid att kolla runt i city. Sundsvall visade sig vara en otroligt vacker stad. En gigantisk gågata som presis hade blivit advetspyntad. Blev så köpsugen så vips hade jag köpt mig en fuskpäls... Det var inte riktigt planerat!

Sista tiden har verkligen varit hektisk. Har haft fullt upp och en hals som inte förens nu har börjat fungera som den ska. Drygt tre veckor har det lilla viruset försökt att bryta ned mig. Men nu tror jag bestämt att jag har vunnit matchen. Var dock tvungen att kasta in handsken några dagar för att orka kämpa emot den. Jag och Helga skippade Haffi-kursen i helgen som var och sen sjukskrev jag mig några dagar.

På tal om Haffi, så verkade både han och alla deltagarna lika nöjda som vanligt. Det är alltid lika kul att träffa denna genomgoda människa. Det är så kul att se vad han gör med sin energi när han förmedlar sin kunskap om hästen. Haffi kommer åter 2-3 ggr i vår om jag får som jag vill.

På fredag blir det Globen igen. Ska bevaka islandshästarna för Ridsport och Islandshästen. Det är alltid lika kul att komma dit men såg till min stora glädje att Islandshästarna kommer att visas på TV i direktsändning som jag förstod det i alla fall. Då måste ni titta alla ni som inte kan vara på plats.

Strax i Gävle. Tågbyte.

Tjingeling

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)