Dagbok 2011

Mycket vatten har runnit under broarna sen sist...

2011-09-11

... som sagt det var länge sedan jag uppdaterade här, skäms på mig!

Myran har äntligen blivit av med sitt gips. 9 veckor stod han i sin lilla box utan större klagan. Allt såg bra ut på sista röngen och då fick han tillåtelse att komma ut i en liten hage, 5 x 5 meter. I dagarna ska han nu börja promeneras. 2 x 10 minuter per dag sen ska vi på återbesök igen om tre veckor. Den enda jag märker på honom efter den här tiden det är att han är helt fixerad vid mat, men tacka sjutton för det... det är ju det enda roliga han har haft i sommar. Jag ser verkligen fram emot att börja rida honom igen och nu börjar jag också börja tro på att det kommer att gå.

Det blev en kort tur till VM och Österrike för finaldagarna. Det var stort att se Thengill på plats trots att han inte var i sitt esse. Resan hade tagit mycket på honom.

Thengill från Jan Pers - VM 2011

Alla tre stona (Lipurtá, Spurtning och Happadis) är nu konstaterade dräktiga. Härligt! Detta med avel är verkligen kul!

Helga och jag tävlade på Jarnhestur med en 1:a och en 2:a plats som reultat. Supernöjd med henne. Nu blir det Edda sen ska hon bara ridas och bygga styrka under vintern då förhoppningsvis det också ska komma lite mer vilja i henne. Nästa år blir det ny visning om allt går som det ska.

Haffi är nu inbokad på två kurser i höst sedan har jag en annan instruktör på gång också. Väntar på tider därifrån och så fort jag får dem lägger jag ut dem. Så håll utkik.

Allt hösilage kom in som det skulle och det blev mer än förväntat. Skönt!

Sen... ska det bli lite resande för mig i höst. Först sol och bad på Korfu en vecka, sedan hästauktion på Irland och sist men inte minst PRE-festival i Portugal. Härligt ska det bli!!!

Simma lugnt därute!

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)