Dagbok 2011

Myran kämpar på... han är heroisk...

2011-07-26

Nu är det bara mindre än en vecka kvar tills vi ska ner till Strömsholm igen. Den här gången hoppas jag att han blir av med gipset. Då har han faktiskt varit gipsad sex veckor... otroligt men sant. Veterinären Laura sa från början att vi får vara glada om han klarar 4 veckor... Jag hoppas så innerligt att min Myran kan komma tillbaks!!!

Korall kämpar på med sina ston. Han är så snäll med dem... näst inpå menlös... två färdiga, två under arbete och ev. två till på g. Sen, när han är klar med det jobbet ska han direkt på inridning. Det ska bli så spännande att se vad som finns i honom...

Och Thengill från Jan Pers, är på väg nu till VM och Österrike just nu. Helt otroligt! Hoppas bara att han orkar. Det är tufft för en femåring att orka med... Hur som helst, hur det än går så är jag superimponerad av honom och jag önskar honom ett STORT LYCKA TILL!

 

Jag åker ner till Österike en snabbis över finaldagarna. Tur o retur på fyra dagar. Jossan håller ställningarna här hemma.

Två av tre dräktiga! Spurtan är dräktig med bästa Safir efter två språng. Lipurtá är dräktig med Korall, det kommer att bli den första helt egenavlade hästen, spännande. Happadis är hos Keilir och jag hoppas att hon också är dräktig snart.

 

 

Antal kommentarer: 2

2011-08-01 21:17:46 - karin, www.bergeagard.se

Hej hej!
Jag får också Safirföl nästa år! :D spännande! Kramar

2011-08-03 23:08:54 - Anna-Karin

Vad kul Karin! Jag är så himla nöjd med mina tre-åringar efter honom ska du veta. De ska ridas in i höst. Ska bli så spännande att se vad det är i dem. Kram till dig
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)