Dagbok 2011

Myran kämpar på...

2011-07-03

Myran är en kämpe minst sagt. Han kämpar på i sin lilla box. Nu två veckor gips, tre till om det går som det ska. Tack och lov så är han en helt otroligt tålig häst. Min bästa Myra!!!

Grimsi har fått en ny ägare, nämligen Bästa Jessica Svensson. Jag önskar dem all lycka till i framtiden och det ska bli så kul att följa dem. Grimsi kommer att stå kvar här på Jan Pers, i alla fall tills han är avvand. Mamma Spurning är ombetäckt med Safir från Knutshyttan, hon skall ultraljudskollas om drygt en vecka. Hoppas på att hon är dräktig annars blir det en tur till Borlänge igen.

Korall har fått sitt fjärde sto och nu börjar han verkligen ha koll. Han kollar och han tjeckar sen betäcker han om det är "lämpligt" hur mycket stona än pockar på honom.

Idag var det en stor Islandshästparad i Norberg. Drygt trettio islandshästar på Norbergs torg. Häftigt var det!!! Jag hade med mig Helga 5 år och hon skötte sig exemplariskt. En superidé inför nästa år... "Englebrektsritten" med start och mål på torget... Skulle det kunna bli nåt?

 

Antal kommentarer: 1

2011-07-13 21:33:14 - Sussie

Hej A-K! Kul att du nämner detta med Engelbrektsritt..Helena, ulla o jag har redan tänkt i de banorna. Linn o jag pratade om att snacka med föreningen Engelbrektsloppet och rida den slingan om det går. Skulle vi inte kunna spåna ihop några stycken?? Håller tummarna hårt för kämpen Myran(heart/Sussie
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)